Reis & verblijf

Speciaal voor de bezoekers aan de beurs bieden wij u een overnachting incl. een uitgebreid ontbijtbuffet aan vanaf € 40,00 per persoon per nacht (normaal € 62,50). Wilt u gebruik maken van deze overnachtingsmogelijkheden, verzoeken wij u onderstaand formulier ingevuld per fax of per mail te retourneren. De reservering is definitief als u de reservering per mail of per fax bevestigd ontvangt.

a.jpg b.jpg c.jpg

Fletcher hotel de Cooghen

Het intieme en gezellig 3-sterren Fletcher hotel de Cooghen is ideaal gelegen in het gezelligste plaatsje van Texel, badplaats de Koog. Met het strand op loopafstand is dit het ideale hotel om te genieten van een onbezorgde vakantie of een heerlijk weekendje er tussen uit maar ook voor een overnachting in combinatie van de 23ste Horeca- en recreatiebeurs Texel.

  • 1 persoons Comfort kamer á € 70,00 per persoon per nacht *
  • 2 persoons Comfort kamer á € 40,00 per persoon per nacht *
  • 3 persoons Comfort kamer á € 35,00 per persoon per nacht *

Reserveer dit arrangement.

Hoe bereikt u de horeca- en recreatiebeurs op Texel?

  • Met de auto:
    Vanaf Den Helder neemt u de veerboot naar Texel. Uw auto kan zonder reservering mee. Op Texel aangekomen volgt u de borden Den Burg (rechtdoor bij de stoplichten). Bij de eerste rotonde slaat u rechtsaf de Emmalaan op. Aan uw rechterhand vindt u sporthal Ons Genoegen: de locatie van de beurs.
  • Met het openbaar vervoer:
    Bij Station Den Helder stapt u in de Texelhopper (lijn 28). Let op: het is niet mogelijk om te betalen met de ov-chipkaart. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het loket op het station of in de bus. De bus rijdt vervolgens de boot op, en vertrekt na de overtocht vanaf het benedendek van de boot, richting Den Burg en De Koog. U stapt uit bij halte OSG De Hogeberg (15). De Sporthal is vanaf hier gemakkelijk te vinden.